MERK HERKEND HERSTEL

SCHADEHERSTEL DOOR ONAFHANKELIJKE SCHADEHERSTELLERS
AAN ALLE MERKEN

Merk Herkend Herstel betekent dat een (schade)hersteller vooraf, bij intake van de schade, los van commerciële trajecten moet kunnen bepalen dat het voertuig correct conform OE fabrikant norm kan worden hersteld.

Hiervoor is het belangrijk dat je als  merk herkend hersteller beschikt over gezond verstand, up to date bent met kennis en kunde, de juiste equipment binnen handbereik hebt en verder toegang tot de OE(M) reparatie informatie en tot de juiste kalibratie data hebt.

OEM-REPARATIE INFORMATIE

Reparatie informatie is noodzakelijk voor goed schadeherstel. Het is belangrijk dat je deze informatie voorhanden hebt, voordat je begint met je reparatieplan. Voor een schadehersteller is het geen dagelijks werk om deze OEM-informatie zelf op te zoeken. En als je dan al zelf op de site bij het merk gaat zoeken, heb je een creditcard nodig.
Toch is deze OEM-reparatie informatie noodzakelijk om goed te kunnen herstellen. Je wilt tenslotte toch ook na schadeherstel een veilig voertuig.

Vanaf nu is de OEM-reparatie informatie hier te verkrijgen. Stuur ons de juiste voertuiggegevens en schadefoto’s toe. Binnen 24 uur de juiste informatie op werkdagen.

Vind hieronder de officiële OEM-reparatie informatie op alfabetische volgorde per autofabrikant/automerk.

© Copyright - Schadeherstelbranche