OEM REPARATIE VOORSCHRIFTEN

Vind hieronder de officiele OEM-data op alfabetische volgorde per autofabrikant/automerk.

Niet alleen via je merkdealer waar je je nieuwe onderdelen besteld kun je de OEM data ontvangen als je een auto gaat herstellen. Maar je kunt ook zelf de OEM data van alle autofabrikanten vinden via de linkjes hieronder onder de automerknamen.

Het is natuurlijk niet alledaags werk als schadehersteller om deze OEM data zelf op te zoeken, en er zijn vaak ook als je zelf bij de autofabrikant op de site gaat zoeken kosten aan verbonden. Deze data is noodzakelijk om correct te herstellen, dus dien je deze kosten uiteraard ook mee te nemen in de calculatie.

Als je lid bent van de brancheorganisatie Focwa of Bovag kun je via de technische helpdesk vaak aan de juiste informatie komen.

Maar ook kun je gebruik maken van bijvoorbeeld de diensten van
 WillySprockel

Kijk wat het beste bij je schadeherstelbedrijf past. 
Jij bepaalt tenslotte zelf als vakman de kwaliteit van je schadeherstel middels het volgen van de juiste reparatiemethode OE(M) autofabrikanten, zodat de veiligheid na schadeherstel gewaarborgd is.

Alfa Romeo

Aston Martin

Audi

BMW

Chrysler Jeep

Citroen

Dacia

Fiat

Ford

Honda

Hyundai

Jaguar

Kia

Lancia

Landrover

Lexus

Maserati

Mazda

Mercedes Benz

Mini

Mitsubishi

Nissan

Opel

Peugeot

Porsche

Renault

Saab (Not secure!)

Seat

Skoda

Smart

Subaru

Suzuki

Tesla

Toyota

Volkswagen

Volvo

In Amerika is er de OEM1stop Techinfo website voor OEM reparatie informatie. Deze is niet altijd identiek omdat voor Amerika geregeld andere materiaalsoorten worden gebruikt als in Europa.

OEM1stop TechInfo site