WAAROM REPAIRPEDIA 

OEM reparatie informatie is noodzakelijk voor goed schadeherstel.
Het is belangrijk dat je deze informatie voorhanden hebt, vóórdat je begint met het opstellen van een reparatieplan.
Het reparatieplan is een voorcalculatie die je opstelt vanuit vakkennis, OEM-reparatievoorschriften en o.a. het uitlezen van het schadevoertuig. Pas op het moment dat alle benodigde werkzaamheden en kosten in beeld zijn, stel je de eindcalculatie op.

SCHADEHERSTEL AAN ALLE MERKEN

Merk Herkend Schadeherstel betekent dat een (schade)hersteller vooraf, bij intake van de schade, los van commerciële trajecten moet kunnen bepalen dat het voertuig correct conform OE(M) fabrikant voorschrift kan worden hersteld.

Hiervoor is het belangrijk dat je als merk herkend schadehersteller beschikt over dosis gezond verstand, up to date bent met kennis en kunde, de juiste equipment binnen handbereik hebt en verder toegang tot de OE(M) reparatie informatie en de juiste kalibratie data hebt.

REPAIRPEDIA OEM-REPARATIE INFORMATIE

Voor een schadehersteller is het geen dagelijks werk om deze OEM-informatie zelf op te zoeken. En als je dan al zelf op de fabrikantensite bij het merk gaat zoeken, heb je vaak een creditcard nodig, of betaal je per merk voor een duur abonnement. Dit terwijl een schadehersteller niet meer zonder OEM reparatie informatie kan. Deze OEM-reparatie informatie is noodzakelijk om goed te kunnen herstellen. Je wilt tenslotte toch ook een veilig voertuig ná schadeherstel afleveren aan je klant?!

Vanaf nu is de OEM-reparatie informatie hier te verkrijgen. Stuur ons de juiste voertuiggegevens en schadefoto’s toe. Binnen 24 uur de juiste informatie op werkdagen.
Verder wordt er druk gebouwd door onze partners aan Repairpedia.

Zelf zoeken via de officiële OEM reparatie informatie site?

Dat kan hieronder; Vind de autofabrikant, je automerk maar vergeet je creditcard of login abonnement niet!